Η δημοτική παράταξη "Εντάξει" αποχώρησε, από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα.

"Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια της Διοίκησης να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος για το Πρόγραμμα «Κλεισθένης 1» (που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Απλή Αναλογική), το αποτέλεσμα δεν ήταν να ψηφιστούν με ακριβώς ίδιες ψήφους (17) δύο διαφορετικά ψηφίσματα για το θέμα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Εντάξει". 

Μετά την αποχώρηση των «Εντάξει», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η διοίκηση Μπουτάρη ξεπέρασε τον εαυτό της. Προσπάθησε να κάνει το άσπρο – μαύρο, με πρωτεργάτες τον ίδιο τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενώ όλη η Θεσσαλονίκη είχε δει, από την απευθείας μετάδοση της Δημοτικής Τηλεόρασης κι είχε πληροφορηθεί, από τα ΜΜΕ, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης είχε δώσει ίσες ψήφους (17 υπέρ), σε δύο διαφορετικά ψηφίσματα για το θέμα του Κλεισθένη 1, προσπάθησαν να μας βγάλουν όλους τρελούς και να μας πείσουν πως το ένα ψήφισμα είχε συγκεντρώσει… 19 ψήφους! Οι ενέργειες αυτές είναι χαρακτηριστικές της αλαζονείας που διακατέχει τον Δήμαρχο και όλη τη διοίκησή του, οι οποίοι φέρονται λες κι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι τσιφλίκι τους».