Για προχειρότητα της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης αναφορικά με το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης κάνει λόγο η δημοτική παράταξη «Εντάξει», μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι δεκάδες αλλαγές τις οποίες ανακοίνωσαν, σήμερα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, ένα συμπέρασμα προκύπτει: Το μέτρο της νέας ελεγχόμενης στάθμευσης που ισχύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε στηθεί με τρόπο πρόχειρο, παρά το ότι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε μπροστά της πάνω από επτά χρόνια, για να το προετοιμάσει», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

«Αυτό αποδεικνύεται και από τις συνεχείς αλλαγές μπλε και άσπρων χώρων στάθμευσης, που θα γίνουν πράξη μέσα στις επόμενες ημέρες. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Ελπίζουμε ότι, με την τακτική “στου κασίδη το κεφάλι” κάποια στιγμή η Διοίκηση Μπουτάρη θα καταφέρει να εφαρμόσει το αυτονόητο: Να προσφέρει δυνατότητες στάθμευσης σε μόνιμους κατοίκους του κέντρου, εργαζόμενους σε αυτό και επισκέπτες», καταλήγει η ανακοίνωση.