Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV, Στέργιος Καλόγηρος.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καλόγηρος ήταν ένας εκ των ομιλητών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"O Στέργιος Καλόγηρος , ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της ελληνικής βλαχόφωνης μειονότητας των Σκοπίων και μετέφερε τη φωνή του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των θεσσαλονικέων υπηρετώντας στο Δήμο Θεσσαλονίκης . 

Από  τους πρωταγωνιστές  του Συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ο Στέργιος Καλόγηρος έφερε την εικόνα των Ελλήνων που κινητοποιήθηκαν και βροντοφώναξαν τα δίκαιά τους σε ολόκληρο τον πλανήτη κυριολεκτικά.

Ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, μοχθεί καθημερινά όπως όλοι μας. Εντοπίζει και αναδεικνύει δημοσιογραφικά τα προβλήματα της καθημερινότητας , προσπαθώντας να βρει λύσεις. Δίκαια και αποτελεσματικά.

Ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να συνδυαστεί η μαχητικότητα για τα εθνικά μας θέματα και την ελληνικότητά μας με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον πολίτη, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Στέργιου Καλόγηρου για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.

Μιας πόλης που δεν αντέχει άλλο τον περιορισμό της συν-πρωτεύουσας. Μιας πόλης που καθημερινά αγκομαχά από την αδιαφορία και την παραμέληση. Μιας πόλης που είναι και θα παραμείνει η Πρωτεύουσα της αδιαμφισβήτητα ελληνικής και μόνο Μακεδονίας!".