Δύο προκατασκευασμένα σπίτια προμηθεύτηκε ο δήμος Παύλου Μελά για τις ανάγκες της Νίκης Ευκαρπίας και για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο.

Οι Κτιριακές Υποδομές, πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, για να καλύψουν ανάγκες στέγασης μαθητών στην επικράτεια, προχώρησαν στην επιστροφή των προκατασκευασμένων αιθουσών, που είχαν δοθεί στον πρώην Δήμο Ευκαρπίας για εκπαιδευτικούς σκοπούς και τοποθετήθηκαν σε αθλητικούς χώρους καθώς δεν υπήρχε πλέον ανάγκη για χρήση τους ως διδακτικές αίθουσες, μεταξύ αυτών και το kibo του Ο.Σ.Κ. που χρησιμοποιούσε η Νίκη Ευκαρπίας, με αποτέλεσμα να προκύψει εκκρεμότητα για το σύλλογο.

Η Διοίκηση όμως του Δήμου Παύλου Μελά με επικοινωνία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, εξασφάλισε δωρεάν προμήθεια δύο προκατασκευασμένων σπιτιών.

Πρόθεση της Διοίκησης του Δήμου είναι, να λειτουργούν σε Ευκαρπία, Σταυρούπολη, Πολίχνη, χωρίς προβλήματα, οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι και να αθλούνται απρόσκοπτα οι σύλλογοι με τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι για την προμήθεια των οικίσκων, μετέβησαν στα Τρίκαλα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού Ιωσήφ (Άκης) Αράπογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λαλές και ο Διευθυντής Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Κοινωνικών Ομάδων, Στάθης Αναστασιάδης, οι οποίοι κατάφεραν να συμπέσει απόλυτα ο χρόνος παράδοσης του προηγούμενου οικίσκου με την τοποθέτηση του νέου (το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018), τόσο στην Ευκαρπία με την παρουσία του Προέδρου της Νίκης Ευκαρπίας Γιάννη Σιαμάτρα και του Γενικού Αρχηγού του Συλλόγου Αβραάμ Σακισλόγλου,  όσο και στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Ο κάθε οικίσκος επιφάνειας 25 τ.μ., διαθέτει τους βασικούς χώρους (δύο και ένα wc) και το βασικό εξοπλισμό (ηλεκτρολογική εγκατάσταση, υδραυλική, κλιματιστικό).

Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα, η Υπηρεσία Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης, σε μια συνεργασία του Αντιδημάρχου Άκη Αράπογλου με το Δημήτρη Αθάνατο που είναι υπεύθυνος για την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά, θα προχωρήσουν σε τοποθέτηση πλακιδίων και σε μια σειρά εργασιών καλλωπισμού στον περιβάλλοντα χώρο του kibo καθώς πρόθεση της Διοίκησης του Δήμου είναι, να λειτουργούν σε Ευκαρπία, Σταυρούπολη, Πολίχνη, χωρίς προβλήματα, οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι και να αθλούνται απρόσκοπτα οι σύλλογοι με τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων τους.

Ο οικίσκος που τοποθετήθηκε στη Σταυρούπολη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, θα χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικός  χώρος για την πληθώρα των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού και την Κοινωνική Υπηρεσία.