Ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας υποσχέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτεςΤρίτη 6/2 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των Δημοτικών Αστυνομικών του δήμου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για δράσεις Αστυνόμευσης, Ελέγχων και Πολιτικής Προστασίας, Λευτέρης Κιοσέογλου και ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Εφραίμ Κυριζίδης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς για τη μεγάλη προσφορά τους στην ευταξία της πόλης, παρά τον ελάχιστο αριθμό τους και υποσχέθηκε να πράξει ό,τι περνά από το χέρι του για την αύξηση του αριθμού των υπαλλήλων που απαρτίζουν την υπηρεσία (μόλις 65 άτομα) και παράλληλα την απόδοση, το γρηγορότερο δυνατό, νέου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την διευκόλυνση του καθημερινού έργου τους.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε αγιασμός, παρουσία μόνο όλων των στελεχών της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.