Πακέτα αγάπης σε πολίτες που έχουν ανάγκη θα μοιράσει ο δήμος Παύλου Μελά

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πακέτα αγάπης προσφέρει ο δήμος Παύλου Μελά σε πολίτες που έχουν ανάγκη την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στον πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, τις ώρες 12.00 – 14.00, σε μία γιορτινή φιλόξενη αίθουσα, ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου θα προσφέρουν πακέτα αγάπης  που ετοίμασαν  η Κοινωνική Υπηρεσία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά, για όλους τους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.

Λίγες ημέρες πριν καταφθάσουν τα Χριστούγεννα, το “Μαγεμένο στρατόπεδο” στον δήμο Παύλου Μελά προσφέρει σε εκατοντάδες παιδιά ώρες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης, στην πρώτη οργανωμένη μεγάλη δράση μέσα στο μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο, μετά την υπογραφή της Σύμβασης παραχώρησης στο Δήμο Παύλου Μελά.

Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων, φροντίζει όλο το χρόνο για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της περιοχής , αναπτύσσοντας Δομές και υλοποιώντας προγράμματα όπως το Κοινωνικό παντοπωλείο, η παροχή συσσιτίου, το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες ενισχύονται οι παραπάνω πολιτικές κοινωνικής στήριξης με την πρωτοβουλία «Χριστουγεννιάτικες στιγμές για ΟΛΟΥΣ» και αφορά πακέτα αγάπης που θα προσφερθούν με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση.  

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.