Τι λέει η δήμαρχος Μάνδρας για τη “σύρραξη” στο δημοτικό συμβούλιο

|
THESTIVAL TEAM

Τα επεισόδια, που σημειώθηκαν χθες κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μάνδρας, μετά τη φονική κακοκαιρία, σχολίασε η δήμαρχος, Ιωάννα Κριεκούκη.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, η κα Κριεκούκη αναφέρθηκε στον Γιώργο Σαμπάνη -ο οποίος επεσήμανε ότι ήταν απούσα από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα τελικά να έρθει στα χέρια με άλλους παρευρισκόμενους- υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης που έρχεται πέντε φορές τον χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο για καβγά».

Όπως είπε, «θεώρησε αναγκαίο να πουλήσει εφέ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που είμαστε διαλυμένοι, να πει “πού είναι ο δήμαρχος, πού τα δίνετε τα τρόφιμα”».

«Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να συγκρατηθούν οι σύμβουλοί μου, με τις γαλότσες και τη λάσπη, να δεχθούν αυτήν την κατάσταση», πρόσθεσε η κα Κριεκούκη και να σχολιάσει ότι «τα δημοτικά συμβούλια είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας».

Τέλος, η δήμαρχος Μάνδρας εξήγησε ότι δεν παρευρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, διότι λίγη ώρα νωρίτερα έφθασε στη Μάνδρα εκπρόσωπος της εταιρείας Βαρδινογιάννη, τον οποίο συνόδευσε σε παιδικό σταθμό που έχει υποστεί ζημιές, προκειμένου να αναλάβει τις επισκευές του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.