Τη στήριξή του στον Γιώργο Καμίνη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος.

Ο κ. Δημαρέλος με ανάρτησή του στο facebook παραμονή των εκλογών του νέου φορέα έκανε γνωστό πως θα ψηφίσει τον δήμαρχο Αθηνών.

"Αύριο έχουμε εκλογές. Όποιον και αν θέλουμε αρχηγό, πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Η μεγάλη συμμετοχή θα είναι μία νίκη του χώρου, ανεξαρτήτως προσώπων.

Δεν μου άρεσε πολύ η προεκλογική εκστρατεία. Λίγα ουσιαστικά πράγματα ακούστηκαν, αντιθέτως παρακολουθούσα πολλούς να βγάζουν μαχαίρια. Θα ήθελα πιο χαμηλούς τόνους από ανθρώπους που από την επόμενη εβδομάδα θα πορευόμαστε μαζί.

Αύριο θα ψηφίσω τον Γιώργο Καμίνη. Θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος να τραβήξει τον κόσμο που απέχει. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η δεξαμενή που πρέπει να στοχεύσουμε. Αν παρ´ ελπίδα δεν περάσει, θα διαλέξω ανάλογα με τις επιλογές που θα μου παρουσιαστούν για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας. Ήρεμα και πολιτισμένα" γράφει ο κ. Δημαρέλος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: