Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Για την ομαλή διεξαγωγή των έργων, αλλά και τη διευκόλυνση των οδηγών, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι και την Κυριακή κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Π.Συνδίκα έως τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα.

-Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγλαΐας Σχοινά , Αναλήψεως, Κομποθέκλας και Ιατρού Ζάννα. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδρούτσου, Αλεξανδρείας και Τραπεζούντος (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

-Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).