Θέμα διαδοχής, εφόσον κηρυχθεί έκπτωτος με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, που αναμένεται το 2012, έθεσε επισήμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην ομάδα της πλειοψηφίας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. “Αν έρθει...

η έκπτωσή μου από το αξίωμα του περιφερειάρχη, δεν πρόκειται να κλείσω τον δρόμο σε κανέναν υποψήφιο για την αρχηγία της παράταξης”, δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης, απαντώντας σε όσους αναφέρουν οτι στηρίζει τον αδελφό του Διονύση και αποκλείει τους υπολοίπους συμβούλους.

Προς το παρόν, ο κ. ψωμιάδης αναμένει στα μέσα Ιουλίου την απόφαση του συμβουλίου αναστολών του ΣτΕ, στο οποίο προσέφυγε με το αίτημα προσωρινής αναστολής της ποινής του.  

Στο μεταξύ, παρ’ ότι τελεί εν αργία, ο κ. Ψωμιάδης δεν ξεχνά τον ρόλο του στην περιφέρεια. Δεν παρέλειψε να "τα χώσει" στους αντιπεριφερειάρχες στους οποίους καταλόγισε αδράνεια και άρνηση συνεργασίας με τους άλλους περιφερειακούς συμβούλους. “Στο εξής κανένας αντιπεριφερειάρχης δεν θα φέρνει θέμα στο συμβούλιο αν προηγουμένως δεν έχει μιλήσει και δεν έχει διαβουλευτεί με τους συμβούλους των κατά τόπους περιφερειακών ενοτήτων. Αυτό δεν θα το επιτρέψω”, είπε σε οξύ τόνο. "Πρέπει να παράγετε έργο με κάθε τρόπο. Να κάνετε σχετικές διαβουλεύσεις με τους συμβούλους και να τους κρατάτε ενήμερους. Δεν μπορεί να τους αφήνετε εκτός παιχνιδιού”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Πληροφορίες: Μακεδονία