Τα παράπονα των κατοίκων της Τριανδρίας άκουσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στη Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην περιοχή. Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας...

συγκεντρώθηκαν στο παλιό δημαρχείο για "να τα πουν" στον δήμαρχο. Κυριότερα προβλήματά τους; Η καθαριότητα, η έλλειψη προσωπικού στις δημοτικες υπηρεσίες και τα προβλήματα με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Σε οτι αφορά την καθαριότητα, οι δημότες τόνισαν οτι η Τριανδρία ως δήμος ήταν μια καθαρή περιοχή και πρόσθεσαν οτι η εικόνα αυτή έχει αλλάξει μετά την ένταξή της στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος, παραδέχτηκε οτι προσωπικό και εξοπλισμός έχουν μεταφερθεί απο τον πρώην Δήμο στον κεντρικό δήμο, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες. "Δεν ντρέπομαι να το πω, πήραμε ότι καλύτερο υπήρχε στην Τριανδρία, γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Πρέπει να βάλουμε μια τάξη κι εσείς να κάνετε λίγη υπομονή" τόνισε ο δήμαρχος.

Πρόσθεσε δε το νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης θα αρχίσει να εφαρμόζεται στηγν Τριανδρία πιθανότατα τον ερχόμενο Οκτώβριο, ταυτόχρονα με την  Τούμπα και την τρίτη Δημοτική Κοινότητα.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Πασχαλίδου, Καλυψώ Γούλα και Κώστας Ζέρβας.