Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Δευτέρα 24-07-2017, στις 15:00.

Μοναδικό θέμα της έκτακτης συνεδρίασης θα είναι "Παραμονή του 12ου Δημοτικού Σχολείου στο κτίριο επί της οδού Μαρίας Κάλλας 2Β, όπου είναι η νυν έδρα του και εκτέλεση εργασιών συντήρησής του για την ασφαλή λειτουργία του".

H έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αίτησης που κατέθεσαν 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Θεσσαλονίκης. Εκτός των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, την αίτηση κατέθεσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι τις "Πρωτοβουλίας", Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Κουράκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γιώργος Αρβανίτης και Θανάσης Παπαναστασίου.

Να σημειωθεί πως στην προηγούμενη  συνεδρίαση, αρκετοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καθώς και της συμπολίτευσης τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο πρέπει να τεθεί προς ψήφιση. Δεκαοκτώ σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις ζήτησαν να τεθεί το θέμα προς ψήφιση εκτός ημερήσιας διάταξης. Ο αριθμός τους δεν ήταν ικανός για να γίνει δεκτό το αίτημά τους.