Το ποσό των 1.600.000 ευρώ ζήτησαν από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Ιωάννης Τσουκνιδάς, για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλκηδόνας.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν χθες στη Αθήνα, στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη, προκειμένου να εξασφαλίσει ο δήμος χρηματοδότηση ύψους 1.600.000 ευρώ, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο δημοτικό κολυμβητήριο. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του δήμου και των κατοίκων του, αφού το κολυμβητήριο εξυπηρετεί με την, ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα του όχι μόνο τους κατοίκους του δήμου αλλά και άλλων γειτονικών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Βασιλειάδη, τόνισε πως «σε συνεννόηση με το δήμαρχο Γιάννη Τσουκνιδά, ανέλαβα την πρωτοβουλία να επιδιώξουμε από κοινού συνάντηση με τον κ. υφυπουργό. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου του δήμου Χαλκηδόνας αποτελεί έργο κομβικής σημασίας για όλους μας. Ο κ. Βασιλειάδης μας άκουσε με προσοχή και ευελπιστούμε να ανταποκριθεί στο αίτημά μας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε αγαστή συνεργασία με όλους τους δήμους, προσπαθεί να αναδείξει τοπικά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, συνδράμοντας με όποιον δυνατό τρόπο στην επίλυσή τους».