Στ. Καλαφάτης: Τελικά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ούτε γυάλινο περίπτερο

|
THESTIVAL TEAM

«Όταν λέγαμε ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ούτε περίπτερο, δεν περιμέναμε πως, δε θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε τα γυάλινα περίπτερα της Νέας Παραλίας». Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στη σημερινή τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε, η διοίκηση του δήμου «από τη θέση “επιτρέπουμε τα τραπεζοκαθίσματα παντού”, πέρασε στη θέση “βάζουμε λίγα τραπεζοκαθίσματα εδώ, λίγα σκαμπό εκεί και για τα υπόλοιπα, θα δούμε τι θα κάνουμε”. Το “όπως κάτσει”, είναι, εξάλλου, πρακτική αυτής της διοίκησης».

Ειδικά για την πολιτική του δήμου σχετικά με τα γυάλινα περίπτερα της Νέας Παραλίας, πρόσθεσε πως «η διοίκηση έβαλε λυτούς και δεμένους να πάρει τη διαχείριση, αλλά δεν ξέρει τι να τα κάνει. Τη μία υπόσχεται χώρους σε συλλόγους, την άλλη τραπεζοκαθίσματα και μετά, το παίζει Σολομώντας και θέλει να κόψει το παιδί στα δύο»!

Αφού υπογράμμισε πως ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που ορίστηκε για να βρει λύση στο θέμα διατείνεται, μέσω κοινωνικών δικτύων, ότι «άλλα ειπώθηκαν, άλλα αποφασίστηκαν κι άλλα ανακοινώθηκαν», τόνισε: «Κύριοι της διοίκησης, δε γνωρίζει η δεξιά σας, τι ποιεί η αριστερά σας»!

Πρότεινε «να λειτουργήσει αμέσως το παλιό περίπτερο, το οποίο λειτουργούσε, ούτως ή άλλως, ως καφέ, με τραπεζοκαθίσματα», να παραμείνουν τα γυάλινα περίπτερα για τη χρήση που δημιουργήθηκαν και να γίνει διαγωνισμός, με όρους καθαρούς για όλους, για τα υπόλοιπα.

Και κάλεσε τη διοίκηση του δήμου: «Κάντε, για μια φορά το σωστό κύριοι»!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.