Δ. Θεσσαλονίκης: Ανακαινίζονται οι εγκαταστάσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με απόφασή του σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 10ης τακτικής συνεδρίασης ενέκρινε την εκτέλεση και τον τρόπο δημοπράτησης του έργου «Ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, κατασκευή υπόβασης και διαμορφώσεις του δαπέδου κυκλοφορίας στον περιβάλλοντα χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)».

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του ΣΜΑ και η εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των βαρέων οχημάτων (κοντέινερ) στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου των πρεσών.

Οι εργασίες αφορούν την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου Διοίκησης ΣΜΑ, τη συντήρηση – επισκευή των γραφείων Διοικητικού προσωπικού και των WC προσωπικού (μηχανουργείο), καθώς και μικρής κλίμακας εσωτερικές διαρρυθμίσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους.

Επίσης προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των κτιρίων του πλυντηρίου οχημάτων και των χοανών, αντικατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα στον χώρο των πρεσών, καθώς και μικρές παρεμβάσεις -διαμορφώσεις του περιβάλλοντος χώρου.

Η εκτέλεση του παραπάνω έργου, προϋπολογισμού 615.040€, θα γίνει με εργολαβία, κατόπιν Ανοιχτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.