Μαύρη τρύπα, που φτάνει τα 50.000 ευρώ, εντοπίστηκε στις αρχές του μήνα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών (ΚΕΥΝΣ). Υπάλληλος, που εισέπραττε τις συνδρομές στο δημοτικό γυμναστήριο, φέρεται να απέκρυβε χρήματα, οδηγώντας στο μεγάλο αυτό έλλειμμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΥΝΣ, Δημήτρη Απατσίδη, το περιστατικό της κατάχρησης ήρθε στο φως «σε έναν έλεγχο του λογιστηρίου, καθώς ανακαλύφθηκε ότι στα ημερήσια φύλλα συναλλαγών, που συνέτασσε ο υπεύθυνος εισπράξεων του γυμναστηρίου, απέκρυβε αριθμό αποδείξεων. Αυτό σε ένα βάθος χρόνου εξελίχθηκε σε αυτή τη μεγάλη κατάχρηση». Ωστόσο, ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται το τελικό πόρισμα.

Αρχής γενομένης από το 2013, ο εν λόγω υπάλληλος κατάφερε να αποκρύψει το ποσό των 50.000 ευρώ. Όπως σημειώνει στο Thestival ο κ. Απατσίδης, το διοικητικό συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή, κάλεσε σε απολογία τον υπάλληλο, ωστόσο ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία προκειμένου να συντάξει την απολογία του.

Σήμερα, στις 11:30, η ΚΕΥΝΣ θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου υπαλλήλου και μετά θα ακολουθήσουν τα διαδικαστικά, όπως ανέφερε ο κ. Απατσίδης.