Π. Ψωμιάδης: Θέλω να κλείσω την πολιτική μου σταδιοδρομία στην Τ.Α, με απόλυτη προτεραιότητα στον κεντρικό Δήμο της πόλης

|
THESTIVAL TEAM

Τα εκλογικά σενάρια που αφορούν το πρόσωπο του σχολίασε με δήλωση του, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Επειδή οι φήμες ξεπέρασαν και τα όρια της φαιδρότητας, οφείλω να ξεκαθαρίσω δημόσια τα εξής: επανειλημμένα έχω δηλώσει πως θέλω να κλείσω την πολιτική μου σταδιοδρομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με απόλυτη προτεραιότητα εκεί απ’ όπου ξεκίνησα, στον κεντρικό Δήμο της πόλης.

Πλην όμως, καλούμαι πρώτα να ξεπεράσω δικά μου, προσωπικά ζητήματα, ενώ δεν με αφήνουν αδιάφορο και οι επόμενες εθνικές εκλογές, όπου μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η συμμετοχή μου.

Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως η ανάμιξη του ονόματος μου σε εκλογικά σενάρια που αφορούν άλλους δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης είναι προϊόν μυθοπλασίας και τίποτα περισσότερο», τονίζει ο κ. Ψωμιάδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.