Π.Αβραμόπουλος: Μπορεί ν’ αντιστραφεί το κλίμα για τη διοίκηση Μπουτάρη

|
THESTIVAL TEAM

Την εκτίμηση ότι μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα που δημιουργήθηκε για τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, μετά τα προβλήματα στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, διατύπωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο κ.Αβραμόπουλος υποστήριξε πως η υπόθεση της χιονόπτωσης “ήταν το τέλειο λάθος. Υπήρξε προετοιμασία στον δήμο και είχαμε προμηθευτεί τα πάντα, όμως το φαινόμενο ήταν έντονο, ενώ υπήρξαν αστοχίες και ατέλειες. Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανασυμβεί”.

“Ήταν ένα μικρό πλήγμα. ‘Ομως όταν λες αλήθεια στον κόσμο, ότι καταβάλαμε μια προσπάθεια που δεν πέτυχε, τότε έχεις και τη δυνατότητα να απαλύνεις αυτό που συνέβη. Εφόσον, βέβαια, κάνεις πράγματα που θα δείξουν ότι ασχολείσαι με την καθημερινότητα του πολίτη”, τόνισε μιλώντας στο  “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον κ.Αβραμόπουλο είναι προς τιμήν του δημάρχου ότι ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας, ενώ από τον έλεγχο που διενεργείται θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.