Μέχρι σήμερα οι παραγγελίες για το φτηνό λάδι και ρύζι στην Καλαμαριά

|
THESTIVAL TEAM

Μέχρι σήμερα μπορούν οι πολίτες της Καλαμαριάς να κάνουν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες τους για το λάδι και ρύζι που διανεμηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία…

με το σώμα Εθελοντών της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας και τον καθηγητή του τμήματος marketing αγροτικών προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ Χρήστο Καμενίδη, ο δήμος θα μοιράσει την επόμενη Παρασκευή, 6 Απριλίου, από τις 09:30 έως τις 13:00 στη Νέα Κρήνη (Εφέσου με Κανάρη) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αιτωλοακαρνανίας και ρύζι Σερρών.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν προς πώληση ρύζι γλασσέ στην τιμή των 4,5 ευρώ ανά 5 κιλά, ρύζι Καρολίνα στην τιμή των 5 ευρώ ανά 5 κιλά και λάδι, στην τιμή των 14,5 ευρώ ανά 5 λίτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για τις παραγγελίες τους, στα τηλέφωνα 2313-314508 ή να δηλώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ μέχρι σήμερα, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

Στις παραγγελίες πρέπει να δηλωθούν το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το κινητό ή σταθερό τηλέφωνο για εξακρίβωση στοιχείων και ποσότητα που επιθυμεί ο καθένας, ενώ για τους ενδιαφερόμενους θα δοθεί και συγκεκριμένο νούμερο για σειρά προτεραιότητας. Η διανομή αφορά μόνο κατοίκους Καλαμαριάς και η ανώτατη παραγγελία λαδιού θα πρέπει να είναι 4 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα, σύνολο 20 λίτρα.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.