Μέχρι και σήμερα μπορούν οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου να κάνουν τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες για τα φτηνά αγροτικά προϊόντα που θα διαθέσει ο δήμος σε...

συνεργασία με τους παραγωγούς. Η διοίκηση του δήμου με τη βοήθεια εθελοντών θα διοργανώσουν τη διάθεση:

1. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα ≤ 0,8 % από παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας σε τιμή 2,90€ / λίτρο. Συσκευασία των 5 λίτρων.

Ρύζι από παραγωγούς των Σερρών σε συσκευασία των 5 κιλών:

2. τύπου Καρολίνα στη τιμή του 1€ / κιλό

3. Σπυρωτό (κίτρινο) τύπου blue bell σε τιμή 0,9€ / κιλό

4. Κίτρινη πατάτα Άνω Βροντούς (ποικιλία AGRIA) σε τιμή 0,35€ / κιλό. Συσκευασίες των 20 κιλών.

Λόγω των διαφορετικών προϊόντων και της περιορισμένης ποσότητας από πλευράς παραγωγών, η διάθεση θα γίνει και για τις 3 ενότητες μόνον στο Ωραιόκαστρο στην περιοχή «Αλώνια» την

Κυριακή των Βαΐων 8-4-2012, από τις 09:30 έως τις 14:00.

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει βάσει λίστας παραγγελιών και θα αφορά μόνον κατοίκους και των τριών ενοτήτων του δήμου Ωραιοκάστρου. Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα: 8001157013 – 2313304074 έως τις 17:00 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τις ίδιες ημέρες) δηλώνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, οικισμός, τηλέφωνα).

Λόγω περιορισμένων ποσοτήτων η ανώτερη ποσότητα παραγγελίας κατ’ άτομο για το ελαιόλαδο είναι τα 4 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα (20 λίτρα), και της πατάτας τα 3 σακιά (60 κιλά).

Οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές έως ότου συμπληρωθούν οι ποσότητες των διαθέσιμων προϊόντων.