Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Πάσχα, η ΑντιδημαρχίαΚοινωνικών Υπηρεσιών και Υγείας του Δήμου Παύλου Μελά, διέθεσε, βάσειεισοδηματικών κριτηρίων, τρόφιμα, παιχνίδια και...

πασχαλινές λαμπάδες σεπερισσότερες από 400 οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικάπροβλήματα. Εκατοντάδες πολίτες εξεδήλωσαν τεράστιο ενδιαφέρον για τηνβοήθεια που προσέφερε ο Δήμος και προσέτρεξαν στο πρώην Δημαρχείο τηςΠολίχνης, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή.

Τα αγαθά μοιράστηκαν από την εθελοντική ομάδα των γυναικών του ΔήμουΠαύλου Μελά. Κάθε οικογένεια έλαβε μεγάλη ποσότητα τροφίμων διαφόρωνειδών, μεταξύ των οποίων και κρέας, απορρυπαντικά, λάδι, παιχνίδια καιλαμπάδες για τα παιδιά. Αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου στάθηκανκαταστήματα και επιχειρήσεις, όπως επίσης και τα σχολεία του ΔήμουΠαύλου Μελά.«Ο Δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται κοντά στις κοινωνικές ομάδες πουμαστίζονται από την οικονομική κρίση. Σήμερα, βοηθήσαμε 400οικογένειες, που βασανίζονται και αγωνίζονται να επιβιώσουν, που έχουνπληγεί από την νέα οικονομία του μνημονίου. Δεν σταματάμε εδώ. Οεθελοντισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν σημαντικά όπλα απέναντι στασύγχρονα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Συνεχίζουμε ναβρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, μεδράσεις ουσιαστικές, με πολιτικές προς όφελος του αδυνάτου» τόνισε οΔήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.