Αναστέλλεται η είσπραξη όλων των οφειλών από τους οφειλέτες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

|
THESTIVAL TEAM

Με απόφαση του δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα αναστέλλονται όλες οι προθεσμίες πληρωμών από τους οφειλέτες του Δήμου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Λόγω των ραγδαίων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων που συμβαίνουν στη χώρα μας, με εντολή του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, αναστέλλεται η είσπραξη όλων των οφειλών που καθίστανται απαιτητές και δεν θα επιβάλλεται τόκος υπερημερίας για όσο διάστημα θα διαρκέσει η τραπεζική αργία, μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π. «Τραπεζική Αργία βραχείας διάρκειας» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 65/Α/22-6-2015).

Ο Δήμος μας όπως κι άλλοι Δήμοι της χώρας προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τους Δημότες μας, σ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε κυρίως μετά το κλείσιμο των τραπεζών που έπληξαν όλες τις ελληνικές οικογένειες. Οφείλουμε αυτές τις ώρες να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας να πρυτανεύσει η αλληλεγγύη και να μην επιτρέψουμε στον διχασμό να επηρεάσει την Ελληνική Κοινωνία» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ,. Πέτρος Σούλας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.