Μπουτάρης για Καμμένο: Όταν διασπείρει την είδηση ότι μας ψεκάζουν, θέλει ψυχίατρο

|
THESTIVAL TEAM

Λάβρος κατά του υπουργού Άμυνας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά στο ραδιόφωνο του Αlpha 989 ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Όταν διασπείρει την είδηση ότι μας ψεκάζουν, ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν ο κ. Καμμένος» , είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Ενοχλήθηκα όταν ανέλαβε πρωτοβουλία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να δώσει βιβλιαράκια που θα περιγράφουν την πατριωτική των Ελλήνων, δεν είναι δουλειά του υπουργείου αυτού», πρόσθεσε.

«Δεν συμφωνούμε, το μπλοκάρισμα των καταθέσεων είναι αντισυνταγματικό, καταλύεται η οικονομική αυτοδυναμία των Δήμων και μια τέτοια κίνηση δημιουργεί κακή ψυχολογία στην αγορά», είπε στον Alpha 989 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Πολύ ενοχλητικό ότι πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μας είναι οι μεταρρυθμίσεις. Όσα λεφτά και αν πέσουν, αν δεν αλλάξει το σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργεί η χώρα, δεν πρόκειται να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Η κυβέρνηση έχει θέσει ορισμένες κόκκινες γραμμές, προφανώς κανείς δεν θέλει να μειωθούν οι μισθοί αλλά από την άλλη μεγάλο βάρος πρέπει να δοθεί στις μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ” παντελώς ανέτοιμο το κράτος να αντιμετωπίσει το κύμα των μεταναστών. Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Δεν είμαστε σε θέση να σηκώσουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων με καθημερινές ανάγκες. Ακόμα και η Ευρώπη ρίχνει το μπαλάκι στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στις παρελάσεις τόνισε ότι «οι μαθητικές παρελάσεις πρέπει να καταργηθούν πια, γενικά είμαι εναντίον. Είχαν καθιερωθεί στην Ελλάδα επί καθεστώς Μεταξά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.