Να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσής του από την ελληνική δικαιοσύνη ζητά με ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος λίγες...

ώρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος τονίζει ότι δηλωθέντα εισοδήματά του ίδιου και της συζύγου του καλύπτουν το ποσό του 1 εκ. που παρουσιάζεται ως «ορφανό».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση Παπαγεωργόπουλου.

«17 χρόνια αθλητής, Σημαιοφόρος της Ολυμπιακής Ομάδος, 17 χρόνια Βουλευτής, 2 χρόνια Υπουργός, 12 χρόνια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 4 χρόνια δέχομαι μία πρωτοφανή επίθεση για λόγους που πιστεύω ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, εύκολα αντιλαμβάνονται.

Σήμερα ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν 1 εκ.€ των εισοδημάτων μου κατά τα τελευταία 12 χρόνια, όταν τα δηλωθέντα και φορολογηθέντα έσοδα εμού και της οδοντιάτρου συζύγου μου ανέρχονται στο ύψος των 2,2 εκ €.

Απευθύνομαι ευθέως προς κάθε Θεσσαλονικιό, προς κάθε συμπολίτη μου για να τον διαβεβαιώσω ξεκάθαρα κοιτώντας τον στα μάτια ότι τίποτε  – απολύτως τίποτε – το γκρίζο δεν υπάρχει στην υπόθεση αυτή και θα με θυμηθεί όταν σύντομα ελπίζω αυτή η πλάνη τερματισθεί.

Το μόνο που ζητώ από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι να προχωρήσει ταχύτατα η όλη διαδικασία.

Το χρωστάμε στους Θεσσαλονικείς».