Νέα κατεδάφιση κτιρίου για τη διάνοιξη της οδού Βάκχου

|
THESTIVAL TEAM

Σε νέα κατεδάφιση στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού προχωρούν σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διάνοιξης βασικών δρόμων και απελευθέρωσης ζωτικών χώρων για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων…

Συγκεκριμένα, από τις 08.30 σήμερα το πρωί, συνεργεία της Αντιδημαρχίας άρχισαν να κατεδαφίζουν ένα κτίσμά στη συμβολή των οδών Βάκχου και Ταντάλου, καθώς επίσης και μεταλλικές κατασκευές σε δύο όμορα οικόπεδα επί της οδού Βάκχου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για το παραπάνω κτίσμα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης με την καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων. Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει εξοφλήσει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, όλες τις σχετικές υποχρεώσεις του με την καταβολή 876.000 ευρώ μέσω του προγράμματος «Θησέας».
Εκτιμάται πως όταν ολοκληρωθεί η πλήρης απελευθέρωση της συγκεκριμένης οδού θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό η κυκλοφορία των οχημάτων και θα διευκολυνθεί η κίνηση των πεζών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.