«Ο δήμος Αμπελοκήπων βραβεύει… μπαλκόνια και αγνοεί το Ιατρείο Αλληλεγγύης»

|
THESTIVAL TEAM

Την ώρα που ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης δίνει χρήματα για τη βράβευση μπαλκονιών ακόμη και με 3.000 ευρώ, αρνείται να στηρίξει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, που πρόσφατα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη…

Την καταγγελία κάνει η δημοτική κίνηση «Εργατική Αντεπίθεση στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης» με σχετική ανάρτησή της στο διαδίκτυο.
Η Κίνηση αναφέρει ειδικότερα: «Αρνήθηκε η διοίκηση Κυρίζογλου την στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, την στιγμή που δίνει χρήματα για την έκδοση λευκωμάτων, για να βραβεύει μπαλκόνια με χρηματικά έπαθλα της τάξης των 3.000 ευρώ! Ενώ δίνει χρήματα για δημόσιες σχέσεις σε κάθε λογής συλλόγους όλων των κομματικών αποχρώσεων (ακόμη και σε «ερασιτεχνικούς» ποδοσφαιρικούς συλλόγους που δίνουν  αμοιβές σε ποδοσφαιριστές!). Αρνείται τη στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης. Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποτελείται από τρεις συνοικίες από τις φτωχότερες της Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι-Μενεμένη-Δενδροπόταμος)».

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης άρχισε τη λειτουργία του τον περασμένο μήνα, παρέχοντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθλαλψη σε άνεργους και ανασφάλιστους Θεσσαλονικείς. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.