Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες απο σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τουλάχιστον απο τη θέση του επικεφαλής της παράταξής του, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος στους συνεργάτες του, λέγοντας οτι...

γνωρίζει την απόφαση του κ. Σώκου και δεν είναι άλλη, απο να τον θέσει σε αργία.

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε οτι ο πιο πιθανότερος αντικαταστάτης του απερχόμενου Περιφερειάρχη είναι ο αδελφός του Διονύσης, ωστόσο, ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, φέρεται να είπε στους συμβούλους της ομάδας του ότι από εδώ και πέρα είναι όλοι τους εν δυνάμει υποψήφιοι για τη θέση τού περιφερειάρχη. Ζήτησε ακόμη απο τους συνεργάτες του να παραμείνουν ενωμένοι για το καλό της παράταξης και να αποφεύγουν εντάσεις και διφωνίες. 

Βέβαια, δεν ξέρουε πόσο εύκολο είναι αυτές να αποφευχθούν, καθώς ήδη άρχισεν οι ενδοπαραταξιακές γκρίνιες. «Εμείς στηρίξαμε τον Παναγιώτη και όχι τον Διονύση για τη θέση του περιφερειάρχη. Ως εκ τούτου, ο καθένας έχει δικαίωμα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις εσωπαραταξιακές εκλογές, αν τελικά κηρυχθεί έκπτωτος ο Παναγιώτης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά συνεργάτης του περιφερειάρχη.
Πληροφορίες: Μακεδονία