Μήνυμα αναγνώστη προς τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος, Κώστα Ζέρβα!

|
THESTIVAL TEAM

Αγαπητέ αντιδήμαρχε, Κωνσταντίνε Ζέρβα, πήραμε το παρακάτω μήνυμα και το προωθούμε σε σένα γιατί αυτό μας ζήτησε ο αναγνώστης μας. Ενδεχομένως η λύση του προβλήματος να μην αφορά τη δική σου αντιδημαρχία όμως φανταζόμαστε πως…

θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να διορθώσεις την κατάσταση. Η καταγγελία του αναγνώστη μας λέει: «Παρακαλώ την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων πριν την παρουσίαση του προγράμματος του 1ου Green Party να κάνει κάτι για το πρόβλημα που βλέπετε στις φωτογραφίες, από το υπέροχο Πάρκο του Ξαρχάκου, δίπλα από το θέατρο Κήπου. Είναι καθημερινή πρακτική πλέον η στάθμευση αυτοκινήτων, πρωί και βράδυ στον χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την αντιδημαρχία για τις όποιες ενέργειες και το Thestival για το φιλόξενο βήμα του.»

Αντιδήμαρχε εκτιμούμε ότι ο αναγνώστης τα λέει καλά. Οπότε κάνε κάτι για να λυθεί το πρόβλημα. Αν θέλεις να μας στείλεις σχετική απάντηση, εμείς είμαστε εδώ για να τη δημοσιεύσουμε.

 

0352 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.