Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του ΟΒΡΕΠΟΜ του δήμου Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Με λεπτομερή ενημέρωση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό ξεκίνησε τη λειτουργία της η ιστοσελίδα του «Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας», (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης χθες, Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.obrepom.gr υπάρχουν αναρτημένες πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του νομικού προσώπου, για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά και φωτογραφίες από τους χώρους που φιλοξενούνται οι μικροί «μαθητές», καθώς και από εκδηλώσεις και τις καθημερινές δραστηριότητες.

«Η ιστοσελίδα θα αποτελέσει ένα παράθυρο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ, καθώς αυτή θα εμπλουτίζεται με νέα και εκδηλώσεις, με τις προκηρύξεις διαγωνισμών και δημοπρασιών, με τις αποφάσεις των διοικητικών οργάνων, έτσι ώστε να ενημερώνονται άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι», σημείωσε η πρόεδρος του Οργανισμού, Κυβέλη Ρουμελιώτου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.