Ξεκινά η ανακύκλωση στον Δήμο Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Τη σύμβαση για την ένταξη του δήμου Θεσσαλονίκης στο σύστημα ανακύκλωσης συσκευασιών υπέγραψαν σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης, Ιωάννης Ραζής. Με την υπογραφή της σύμβασης…

ξεκινά η διαδικασία ανακύκλωσης συσκευασιών με έναν μπλε κάδο για όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά και τις συσκευασίες (χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί, σίδερο).

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση προβλέπει την διάθεση έως 5000 κάδων στον Δήμο Θεσσαλονίκης και ως 10 απορριμματοφόρων. Θα διατεθούν επίσης κονδύλια για την ενημέρωση των δημοτών.«Πρέπει να γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κόσμου, κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε ότι «σύντομα θα ανακοινώσουμε την πρακτική έναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης, με την τοποθέτηση 500 ειδικών κάδων στο δυτικό τομέα της πόλης».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.