Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου τιμά εις διπλούν την 28η Οκτωβρίου

|
THESTIVAL TEAM

Με δύο διαφορετικές εκδηλώσεις θα τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Ο δήμος αποφάσισε να τιμήσει την εθνική…

μας επέτειο με εκδηλώσεις και στις δύο δημοτικές ενότητες. Συγκεκριμένα, στις 10:00 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εύοσμο και θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, Δημήτρη Πετρόπουλο. Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:45 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Στο Κορδελιό θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10:00. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο διευθυντής του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, Στέργιος Παπαδόπουλος ενώ στις 10:45 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Παύλου Μελά. Η μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση του “διπλού εορτασμού” δεν βρίσκει σύμφωνη την αντιπολίτευση του δήμου, η οποία μάλιστα κατηγορεί τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Λαφαζανίδη για “ψηφοθηρία”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.