Σ. Δανιηλίδης: Χαϊδεμένα παιδιά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ

|
THESTIVAL TEAM

«Χαϊδεμένα παιδιά» των κυβερνήσεων και των υπουργείων εσωτερικών χαρακτήρισε τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης. Σε συνέντευξή του…

στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο κ. Δανιηλίδης σημείωσε ότι υπήρχαν δήμοι στους οποίους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δούλευαν λιγότερο από όσο έπρεπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μόλις ο ίδιος ανέλαβε, στον δικό του δήμο μπήκε τάξη σ’ αυτό το θέμα.

Ο κ. Δανιηλίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα, με το θέμα των σκουπιδιών. Ξεκαθάρισε ότι «μέσοι όροι δεν υπάρχουν» και σημείωσε: «Μια χούφτα άνθρωποι που δεν βρίσκονται καν σε απεργιακές κινητοποιήσεις προκαλούν αυτή την κατάσταση και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία συνανθρώπων τους. Δεν μπορεί να εκβιάζεται η κοινωνία, να απειλούνται οι πολίτες σε ζητήματα δημόσιας υγείας”.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε από συνδικαλιστές στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο κ. Δανιηλίδης έκανε λόγο για «παρακρατική αλητεία» και πρόσθεσε: «Οι δήμαρχοι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Εμείς πήραμε το μέρος των εργαζομένων πολλές φορές και σε ότι αφορά τα μισθολογικά και σε άλλα αιτήματα».

Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών ανέφερε επίσης ότι από το πρωί απορριμματοφόρα ξεκίνησαν τα δρομολόγια προς τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.