“Κολλημένος” με το iPad ο Παπανδρέου

|
THESTIVAL TEAM

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην κατοικία του στη Νέα Ερυθραία βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος…

ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδριο για τα Βαλκάνια, που διοργάνωσε το Rockefeller Brothers Fund σε πολυτελές ξενοδοχείο στη δυτική είσοδο της πόλης. 

Η επιστροφή του στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για τις 14:35 σήμερα το μεσημέρι με πτήση της Aegean. Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να ταξιδέψει στην πρώτη θέση, προκειμένου να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα, ενώ οι άνδρες της ασφάλειάς του ταξίδεψαν στην οικονομική.

Για 45 λεπτά, όσο δηλαδή διήρκησε η πτήση, ο πρώην πρωθυπουργός φαινόταν «υπνωτισμένος» πάνω από την οθόνη ενός iPad, μελετώντας διάφορα γραπτά αρχεία, ενώ, όταν έφτασε η στιγμή του σερβιρίσματος, ζήτησε να πιει μόνο νερό.

Ενδεχομένως να είχε αφοσιωθεί στις σημειώσεις του για το πρώτο μάθημα που θα παραδώσει στους φοιτητές του Columbia αυτή τη Δευτέρα, το οποίο φέρει την ονομασία «Επανασχεδιάζοντας την Ευρώπη».

Ο κ. Παπανδρέου, φτάνοντας στο «Ελ. Βενιζέλος», ζήτησε να αποχωρήσει μαζί με τη συνοδεία του από την αίθουσα των VIP, πράγμα που έγινε. Η διαμονή του στη Θεσσαλονίκη πάντως του επιφύλασσε και μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, οι αστυνομικές αρχές για λόγους ασφαλείας, τον ανάγκασαν να παραμείνει στο ξενοδοχείο, όπου διεξήχθη το φόρουμ με αποτέλεσμα να ακυρώσει το γεύμα με φίλους, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Βυζαντινό Μουσείο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.