Καλοπερνάει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος – Γυμναστική στο σπίτι σε καραντίνα

|
THESTIVAL TEAM

Ελάχιστες είναι οι υποχρεώσεις των πολιτικών, κατά τη διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων. Ειδικά στην αντιπολίτευση, ορισμένοι καλοπερνάνε, χωρίς τις συμβατικές και αναγκαστικές εμφανίσεις ή μετακινήσεις, όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δεν εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019, αλλά διορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Οταν μάλιστα είχε γίνει γνωστός ο διορισμός του, ως μετακλητού, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε δεχθεί έντονη κριτική διότι την ίδια στιγμή κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έκανε «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο επιτελικό κράτος»! Διορίστηκε μετακλητός και βρίζει τους μετακλητούς της νέας κυβέρνησης, σημείωναν τότε οι επικριτές του.

Τώρα με τον περιορισμό των μετακινήσεων, ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο facebook από τον διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι του, μακριά από τα προβλήματα -σε κοινωνία και οικονομία- που η πανδημία του κορωνοϊού επιφέρει στους περισσότερους πολίτες της χώρας. «Μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε», έγραψε ο ανέμελος πολιτικός. Είναι αισθητή, πάντως, η απώλεια βάρους του άλλοτε ηγέτη της ΔΗΜΑΡ.

theo.png

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.