Η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η πρώτη κυρία της χώρας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της, με τον σύζυγο της, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Είναι βάρος, μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Προσπάθησα να κρατήσω την οικογένεια έξω από την στενή πολιτική. Νομίζω ότι τα κατάφερα και νομίζω ότι ήταν και κέρδος και για τα παιδιά και για τον ίδιο τον άντρα μου που έμεινε απερίσπαστος στο δύσκολο έργο που έχει.

Δεν γκρίνιαζα. Γιατί η πολιτική είχε ξεκινήσει από τα νεανικά μας χρόνια και έτσι είχα εκπαιδευτεί σε αυτού του είδους την πίεση. Δεν μπορώ να πω ότι όλα κύλησαν πάρα πολύ εύκολα σαν το νερό στο αυλάκι, αλλά αυτονόητο ήταν ότι η ζωή έχει τις δυσκολίες της, της ευκολίες της και η μαγκιά του ανθρώπου είναι μέσα από τα δύσκολα να διδάσκεται, να αλλάζει, τα προχωρεί. Πώς τα κατάφερα; Είναι βαλς… χρειάζεται δύο. Πιστεύω στον σεβασμό και στο να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και πρέπει κανείς να το σέβεται», ανέφερε η Σίσσυ Παυλοπούλου.

Η πρώτη κυρία της χώρας, Σίσσυ Παυλοπούλου είναι υποστηρίκτρια, αρωγός και πρέσβειρα των σκοπών της οργάνωσης «Γυναίκες στην ογκολογία» και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου παρέλαβε τιμητικό βραβείο.