Δείτε τι απάντησε μέσω twitter η Εύα Καϊλή για το πάρτυ της Μυκόνου

|
THESTIVAL TEAM

Τη δική της απάντηση για όσα της καταλογίζουν για τη συμμετοχή της στο πάρτυ με τον…

αστακοπόλεμο έδωσε μέσω twitter η Εύα Καϊλή. «Δεν έχω καμία σχέση με το περιστατικό» απαντάει η Βουλευτής και μάλιστα δεν διστάζει να πάρει θέση αποκαλώντας τις προκλητικές πράξεις των ζάμπλουτων θαμώνων του club της Μυκόνου «γελοιότητες».

Η Βουλευτής δέχθηκε κατηγορίες από συντάκτες δημοσιευμάτων που την ήθελαν να συμμετέχει στο περιβόητο πάρτυ της Μυκόνου. Στο συγκεκριμένο πάρτυ κάποιοι από τους θαμώνες έπαιζαν μπουγέλο με βότκες και πετούσαν ο ένας στον άλλον αστακούς.

Η ίδια η Εύα Καϊλή ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρτυ. Παραδέχεται ότι ήταν στο νησί και ότι πέρασε μαζί με την παρέα της από το πάρτυ που βρισκόταν ο Σάκης Ρουβάς. Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν πέρασε από το Νάμμος όπου διαδραματίστηκαν το μπουγέλο και ο αστακοπόλεμος.

Η φωτογραφία που χρησιμοποίησαν κάποιοι για να την εμπλέξουν δεν είναι από το πάρτυ του Νάμμος αλλά από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν ο Σάκης Ρουβάς.

Το έργο της ενημέρωσης είναι δύσκολο όμως απαιτεί ακεραιότητα. Αξίζει να θυσιάσεις την αλήθεια για να κάνεις πιο εμπορικό το δημοσίευμά σου προσθέτοντας στο προκλητικό πάρτυ μια πρώην Βουλευτή; Αυτό δεν είναι ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.