Την επανάστασή του έκανε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, κατά τη χτεσινή συνεδρίαση. Με αφορμή τη συζήτηση για...

το μέλλον της Tv100 και των Δημοτικών Ραδιοφώνων, πολλοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την προηγούμενη διοίκηση του δήμου οτι έφτιαξε μέσα ενημέρωσης- λιβανιστήρια του δημάρχου και οτι ξόδευε τεράστια ποσά χωρίς κανένα αντρίκρισμα.

Ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί και έδωσε τη δική του απάντηση, σε ασυνήθιστα έντονο ύφος. "Θέλω να σας θυμίζω οτι ο κύριος Γκιουλέκας δεν συμμετείχε στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου, ενώ κι όσοι συμμετείχαμε δεν σημαίνει οτι λαμβάναμε αποφάσεις. Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στον ίδιο τορβά!" είπε προκαλώντας αμηχανία στα παλιά στελέχη της Αναγέννησης που βρίσκονται και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο αντιπρόεδρος έχει κρατήσει αποστάσεις απο τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου. Σε πολλά θέματα έχει εκφράσει κατά καιρούς διαφωνίες, ωστόσο, για πρώτη φορά μίλησε με τόσο έντονο ύφος και μάλιστα απο το βήμα του συμβουλίου.

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, ο οποίος στάθηκε περισσότερο στη σημερινή κατάσταση των δύο μέσων, ενώ την πολιτική της προηγούμενης διοίκησης του δήμου υπερασπίστηκε ο Βασίλης Γάκης, ο οποίος βέβαια είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, θεάματος και Επικοινωνίας.