Για τα «θερμά λόγια» της καγκελαρίου Μέρκελ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όπου δείπνησαν οι δύο ηγέτες.

Ο κ. Παράσχος Μανιουδάκης ανέφερε ότι «εμείς βάλαμε τα δυνατά μας, όπως κάνουμε άλλωστε καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά και την Ελλάδα μας ασπροπρόσωπους και θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν κρίνω και από την θερμά λόγια τόσο της Καγκελαρίου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού».

Ο Πρωθυπουργός δείπνησε με την Γερμανίδα καγκελάριο στο γνωστό εστιατόριο της Καστέλλας. Λέγεται ότι επιθυμία της κ. Μέρκελ ήταν το δείπνο να έχει θαλασσινά. Και δεν της χάλασαν το χατίρι.

Ο κ. Μανιουδάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, μεταξύ άλλων, «τους μεγάλους Έλληνες σεφ, τον κ. Μαμαλάκη τον κ. Λαζάρου και τον κ. Σκαρμούτσο γιατί δεν αρνήθηκαν ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν τις ζητήσαμε».

«Αυτό το δείπνο αποτελεί πρώτα και πάνω από όλα διαφήμιση για τον Πειραιά μας, την πόλη που γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε, την πόλη που αγαπάμε. Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω όλους τους αφανείς ήρωες, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού δείπνου», κατέληξε ο κ. Μανιουδάκης.

Πηγή: piraeuspress.gr