Σημείο συνάντησης για χιλιάδες αθλητές αλλά και πολίτες που θέλησαν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή, αποτέλεσε ο χτεσινός 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης.

Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι εκπρόσωποι αρχών της πόλης, οι οποίοι μάλιστα, δημοσίευσαν μια selfie φωτογραφία, με το... αντίστοιχο μήνυμα! 

Τη φωτογραφία "πόσταρε" στο προφίλ του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Αλέξανδρος Θάνος και σε αυτή απεικονίζονται η Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αντιδήμαρχος εκπαίδευσης και πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο περιφερειάρχης μάλιστα κρατά το... όπλο για το σήμα εκκίνησης του αγώνα και γι' αυτό τον λόγο ο κ. Θάνος σχολιάζει: "Δεν είναι η Ρωσική ρουλέτα.. Είναι η εκκίνηση του πιο πετυχημένου νυχτερινού ημιμαραθωνίου!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!".

thanos.png