Εφ' όλης της ύλης μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, στο "Happy Day".

Από τα πιο «ευαίσθητα» σημεία της κουβέντας ήταν η στιγμή που η βουλευτής αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία 15 χρόνια να αποκτήσει παιδί.

«Τα τελευταία χρόνια δουλεύω στην εκδοτική εταιρεία του πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πολύ καλά. Ήμασταν μαζί από πάρα πολύ μικροί και στο τέλος καταλήξαμε φίλοι και είπαμε ας σταματήσουμε.

Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και με αγαπάει, είμαστε πολύ ερωτευμένοι και βιώνουμε μια πολύ ωραία περίοδο. Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε.

Θέλω τουλάχιστον ένα παιδί γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει. Έχουν πωληθεί δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Προσπαθώ περίπου 15 χρόνια. Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», δήλωσε η βουλευτής.

Δείτε το βίντεο: