Δεν μετανιώνει για την ανάρτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

Μάλιστα προκειμένου να εξηγήσει την ανάρτηση, είπε ότι «στο επίπεδο των επιχειρημάτων το έγραψα αυτό», ότι τα δύο πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν «κλεμμένα από την ΑΕΚ».

«Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν οπλοφορούσα, ούτε έχω αναρτήσει χάρτες ότι θα κόψουμε τη χώρα στα δύο, ούτε για κράτος Αθηνών. Αυτά είναι χοντράδες. Και όλα για ένα παιχνίδι. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για πόλεμο. Εγώ έκανα μια ανάρτηση που ήταν απάντηση σε αναρτήσεις αυτού του τύπου» είπε ο κ. Ψαριανός στον ΣΚΑΪ.

«Το κράτος των Αθηνών δεν επέστρεψε στον ΠΑΟ πέρυσι τον αποκλεισμό έδρας και επιστροφή βαθμών, φέτος όμως έγινε αυτό για τον ΠΑΟΚ από το κράτος των Αθηνών» συμπλήρωσε.

Παράλληλα ανέφερε ότι «εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο στη Ριζούπολη αλλά μου άρεσε η ΑΕΚ επειδή είχε τον δικέφαλο αετό και δεύτερη ομάδα μου ήταν ο ΠΑΟΚ επειδή είχε επίσης τον αετό».

Ο βουλευτής του Ποταμιού δήλωσε οπαδός της συναίνεσης εξηγώντας ότι το ίδιο προσπάθησε να κάνει και στην εποχή των Μνημονίων αλλά «μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες, δοσίλογους».

«Εγώ δεν είπα ποτέ να χωριστεί η χώρα στα δύο και να μπουν τα σύνορα στα Τέμπη αυτά τα είπαν άλλα καρντάσια» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.