Την μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου (και συναδέλφου του γνωστού Νίκου Καρανίκα) Τάσου Πολιτίδη, Σοφία, επέλεξαν οι συντελεστές του διαφημιστικού spot της κυβέρνησης, το οποίο αναφέρει θέσπιση ειδικού τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kozanimedia.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα που ακούγεται να λέει «θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται», είναι η μητέρα του τέως συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και νυν υπαλλήλου του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1477 ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων,

Στο ίδιο spot πρωταγωνιστεί, όμως, και ο ίδιος ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει «Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…ανοίγουμε καινούριους λογαριασμούς, καθαρούς και δίκαιους». Χωρίς, φυσικά, να αναγράφεται κάπου η ιδιότητά του.

Το νέο σποτ αναφέρεται στην έκπτωση 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: