Για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε σάλο, μίλησε στον Realfm 97,8, στην εκπομπή των Γ. Κακούση και Δ. Πετρόπουλου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αποκάλυψε και την αμοιβή που έλαβε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός , ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες".

Σχετικά με την επιλογή του να φορέσει τη στολή του Ζορό, ο ίδιος εξήγησε: "Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ευκαιριακού συγχρόνου τσίρκου. Ξαναντύθηκα πριν από 20 χρόνια Ζορό. Από τη φύση μου είμαι αληθινός και αυθεντικός. Δεν είμαι δήθεν, δεν φόρεσα ποτέ την μάσκα της σοβαροφάνειας. Άλλωστε δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ. Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε".

Σχετικά με το τραγούδι-ύμνο της ΝΔ που ακούγεται στη διαφήμιση, τόνισε: "Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο. Αντιθέτως λέει σε κάποιους “παιδιά ελάτε όλοι μαζί να ξαναγυρίσουμε στην αληθινή, μεγάλη ΝΔ”.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία είπε: "Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί ; Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ". Παράλληλα έκανε λόγο για imitation αγωνιστές που υπάρχουν στο κόμμα. "Η κ. Σπυράκη είναι σήμερα το νούμερο 3 του κόμματος και βγαίνει και μιλάει για το 2008 του Καραμανλή; Η Μαρία είναι φίλη μου, αλλά μιλάω πολιτικά" σημείωσε.