Εξοχικό στη Χαλκιδικής έχει αγοράσει ο πρωθυπουργός της FYROM, Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με Σκοπιανά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας είναι κάτοχος τριώροφου σπιτιού στα Νέα Μουδανιά κι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα αλλά δέχεται και πολλούς επισκέπτες στη βίλα του.

Πολιτικά πρόσωπα, Σκοπιανοί πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες, είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρουν ιστοσελίδες της ΠΓΔΜ.

«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», αναφέρει η Press24, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» προστίθεται.

Σε έγγραφα που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι τα πρώτα ξαδέρφια του Ζόραν Ζάεφ, Trajce και Boban Zaev αγόρασαν αυτό το σπίτι της Χαλκιδικής στο τέλος του 2012. 

Πάντως κάτοικοι της Χαλκιδικής υποστηρίζουν ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δεν έχει κανένα σπίτι στην περιοχή και το συγκεκριμένο κτίριο που παρουσιάζουν τα Σκοπιανά ΜΜΕ ανήκει σε ντόπιους.

Πληροφορίες: Press24/ republika.mk