Μια νέα σύντροφο φέρεται να έχει στο πλευρό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μάλιστα, ο ίδιος στην συνέντευξή του μέσα σε οίκο ανοχής, προ ολίγων ημερών, είχε αποκαλύψει πως δεν είναι πια μόνος. Ωστόσο, δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την επί 13 χρόνια Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ξανά ερωτευμένος.

Σήμερα, το ρεπορτάζ της Real Life αποκαλύπτει πως η Μαρία Ιωαννίδου είναι η σύντροφος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, η οποία μάλιστα είναι κατά πολύ νεότερή του.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η νέα του σύντροφος δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος. Οι δύο τους γνωρίζονται χρόνια, αφού ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της Κατερίνας Ιωαννίδου.

Λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους, όταν βρίσκονται προτιμούν χαλαρές εξόδους. «Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην Real Life.