Και ο Μάκης Κυριζίδης στηρίζει το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

|
THESTIVAL TEAM

Ξεκάθαρη στήριξη προς τους διοργανωτές του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία παρέχει ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ποντίων, Μάκης Κυριζίδης. Ο κ. Κυριζίδης με ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι μπορεί οι κυβερνώντες να χαράσσουν εξωτερική πολιτική όμως οι πολίτες έχουν καθήκον να εκφράζουν τη δική τους άποψη και θέση.

Στην ίδια ανάρτηση ο Μάκης Κυριζίδης αφήνει αιχμές για τη στάση του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη έναντι του Συλλαλητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Κυριζίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για την επόμενη μέρα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Μ. Κυριζίδη:

Στηρίζω το συλλαλητήριο της 21.1 για την Μακεδονία μας. Διαφωνώ αλλά δεν ξαφνιάζομαι με τις απόψεις του Δημάρχου. Άλλωστε ο κ. Μπουτάρης ήταν αυτός που κατέθεσε μήνυση κατά της Παμποντιακής για την εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ ευλογούσε οιαδήποτε άλλη συνάθροιση. Τέλος σαφώς οι Κυβερνώντες διοικούν και χαράσσουν εξωτερική πολιτική. Αλλά οι πολίτες έχουν καθήκον να εκφράζουν την δική τους άποψη και θέση. Ως πολίτης, λοιπόν, ασπαζόμενος την διακήρυξη θα δώσω το παρών!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.