Στην Πιερία βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του. Εκεί συνάντησε και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιό του.

Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο περιφερειάρχης που αξίζει στην Κεντρική Μακεδονία; Κατά τον κ. Μητσοτάκη, επειδή την έχει αναδείξει με το έργο του σε «αναπτυξιακό πρωταθλητή της χώρας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από την Πιερία: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Απόστολο για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνει, εδώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύοντάς την σε αναπτυξιακό πρωταθλητή της χώρας. Έτσι όπως της αξίζει. Έτσι όπως σας αξίζει. Έτσι όπως αξίζει στη Μακεδονία μας».

kur2.jpg

Μάλιστα αυτή ήταν μία μόνο από τις ασυνήθιστα πολλές αναφορές Μητσοτάκη στο έργο Τζιτζικώστα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και προκάλεσε εντύπωση

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Μακεδονία, χωρίς αναφορά στο σκοπιανό δεν μπορούσε να γίνει. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ συμφώνησε πλήρως με τη θέση που εξέφρασε πριν από μια εβδομάδα για το ζήτημα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα «στα ζητήματα τα οποία έθιξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλαδή τον αλυτρωτισμό και τις απαράδεκτες διεκδικήσεις των γειτόνων, που προσβάλουν την εθνική υπερηφάνεια, όχι μόνο των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Και αυτά πρέπει να σταματήσουν αν θέλουμε πραγματικά να βρούμε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση».