Στο ξεκίνημα της εποχής ΣΥΡΙΖΑ μεσουρανούσε. Όταν αντιλήφθηκε τι πραγματικά συμβαίνει άρχισε να κρατά αποστάσεις. Τελικώς αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστή πορεία διαχωρίζοντας τη θέση από αυτήν της Κυβέρνησης. Ο λόγος για τον εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο.

Απ’ ότι φαίνεται το άλλοτε πανίσχυρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποχώρησή του από το «μαντρί» της αριστερής κυβέρνησης έχασε τα προνόμια και τις ανέσεις. Ο κ. Χρυσόγονος χθες το μεσημέρι βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Άρη με την Παναχαϊκή.

Κατά την είσοδό του στο γήπεδο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι υπεύθυνοι ασφαλείας ζήτησαν από τον κ. Χρυσόγονο το εισιτήριό του. Εκείνος τους απάντησε ότι δεν είχε εισιτήριο και αναρωτήθηκε αν γνωρίζουν την ιδιότητά του. Ακόμη και αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν «ποιος είναι ο κύριος». Με μερικά τηλεφωνήματα το πρόβλημα λύθηκε και ο κ. Χρυσόγονος βρέθηκε στις κερκίδες.

syriza.jpg