Μπέτυ Μπαζιάνα: Η εντυπωσιακή πρώτη της εμφάνιση στον Λευκό Οίκο (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Αν και η συνάντηση που περίμεναν πολλοί με τη Μελάνια Τραμπ δεν έγινε γιατί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έλειπε από την Ουάσινγκτον, η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη συνάντησή της με τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς.

Χαμογελαστή και αέρινη, η σύντροφος του πρωθυπουργού βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του δεύτερου ζεύγους των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο όταν η Πρώτη Κυρία απουσιάζει, τα καθήκοντά της σε τέτοιες περιστάσεις εκπληρώνει η Δεύτερη Κυρία της χώρας. Εν προκειμένω, η Κάρεν Πενς.

Για την εμφάνισή της αυτή, η κ. Μπαζιάνα, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό ταγιέρ. Φόρεμα ως το γόνατο, με σακάκι που στη μέση του είχε μαύρη ζώνη. Συνδύασε το look της με μία μαύρη τσάντα και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της έχοντας τα παλιά της πιασμένα. Η Κάρεν Πενς φορούσε μπροντοκόκκινο φόρεμα και μαύρες γόβες.

Η κ. Μπαζιάνα ξεναγήθηκε από την Κάρεν Πενς στους χώρους του σπιτιού και ενημερώθηκε για την ιστορία του. Υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Η κ. Πενς, μάλιστα, μοιράστηκε στο Twitter φωτογραφίες από τη συνάντηση. Ωστόσο, εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν πως έγινε ένας μικρός… αναγραμματισμός στο επώνυμο της κ. Μπαζιάνα, καθώς την ανέφεραν ως Baizana.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (σ.σ. Baizana) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.