Η εντυπωσιακή 30χρονη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Ένα νέο πρόσωπο συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη χθεσινή συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα. Πρόκειται για την 30χρονη Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμβουλο του προέδρου της Ν.Δ. σε θέματα Μεταρρυθμίσεων.

Η νεαρή μελαχρινή οικονομολόγος με το αυστηρό στιλ κάθισε δίπλα στον στενό συνεργάτη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επί των Δημοσιονομικών, Στέλιο Πέτσα.

Εχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ στα Οικονομικά Ανάπτυξης και στην Ανάλυση Ρίσκου και έχει διατελέσει οικονομική σύμβουλος του ΟΟΣΑ. Άλλωστε, η έδρα του συγκεκριμένου οργανισμού στο Παρίσι ήταν μια από τιs πρώτες επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό, όπου συναντήθηκε με τον γ.γ. Ανχελ Γκουρία, ενώ οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κεντρικό στοιχείο της «γαλάζιας» πολιτικής.

Στα ελληνικά δημόσια πράγματα, η κ. Μηχαηλίδου, πάντως, δεν είναι άγνωστη. Πέρυσι είχε συμμετάσχει στο 1ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για τη μεταρρύθμιση στα MME, ενώ τον περασμένο Απρίλιο συντόνισε την 3η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με θέμα «Προκλήσεις για την Ανάκαμψη».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thetoc.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.